Chesecake american cu fructe de padure

de cristinne in Torturi, 17 Mar 2012 | 6648 vizualizari

 

E prima data cand fac varianta asta dar este absolut delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr crema de branza;
  • 250 gr branza dulce proaspata de vaci;
  • 200 ml smantana dulce;
  • 1 vanilie;
  • 150 gr zahar brun;
  • 2 oua;
  • coaja rasa de lamaie;
  • o mana de fructe de padure
  • 150 gr biscuiti petit beurre;
  • 100 gr unt topit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chesecake american cu fructe de padure:

Se face blatul de biscuite din biscutii sfarmati si untul topit.  Se pun in forma si se batatoreste. Se pun intr-un vas toate ingredientele (mai putin fructele)  si se baga blenderul in ele. Este incredibil de usoara reteta. Dupa cateva minute de blenduit, pana totul arata ca o crema fina lichida, se aseaza peste blatul de biscuiti. Se introduce la cuptorul preincalzit la foc f mic (140-150 grade) timp de 50-60 de minute pana observam ca marginile tartei sunt aurii maro insa mijlocul este usor gelatinos. Atuni se opreste focul si se lasa la racit in cuptor cu usa eventual crapata ca sa evitam craparea tartei. Dupa racire, se pun deasupra fructele de padure (iarna am doar congelate si decongelate dupa) si se pudreaza cu zahar. Se baga la frigider pt cateva ore si se consuma rece. Este divin gustul!

TIPS-URI

1

pt a nu crapa tarta in cuptor, daca aveti un cuptor care coace cam haotic, se introduce forma de tarta si intr-o tava cu apa putina pt a se coace/face a la bain marin , iar deasupra eventual se pune si o folie de aluminiu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chesecake american cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake de Craciun cu aroma de portocale si caramel