Chesecake cu mango

de ianculubita in Prajituri, 4 Sep 2013 | 2826 vizualizari

 

Am luat 2fructe de mango pentru un alt dulce dar...n-a fost sa fie ce mi-am propus!

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti obisnuiti
  • 2 linguri zahar
  • 100 g unt
  • Umplutura
  • 2 borcanele branza Almette
  • 1 borcanel smantana
  • 4 linguri zahar
  • vanilie
  • 3 linguri faina
  • 4 oua
  • Jeleu de mango
  • 2 mango
  • 1 lingura zahar
  • 3 foi de gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chesecake cu mango:

Punem biscuitii in blender impreuna cu zaharul iar cand au ajuns granule ca si pesmetul,adaugam untul topit,amestecam bine apoi rasturnam in forma de tort unsa cu unt,presam bine sa nu se risipeasca si dam la cuptor 10min.

Branza o punem intr-un castron,amestecam cu smantana,un praf de sare,zahar,vanilie,adaugam pe rand ouale,faina,amestecam bine cu lingura apoi rasturnam peste blat,nivelam suprafata si lasam la cuptor la foc mic 1h;in acest timp pregatim jeleul;punem in blender pulpa fructelor,oprind cateva felii pentru ornat,piureul obtinut il punem intr-un vas pe foc impreuna cu 1ceasca mica cu apa si zahar;lasam sa fiarba pana scade iar dupa ce s-a racit putin incorporam gelatina hidratata amestecand bine sa se dizolve

Dupa ce s-a copt prajitura,o scoatem din forma pe un platou,ornam cu felii de mango si deasupra turnam jeleul;lasam la frigider sa se intareasca apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chesecake cu mango" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat