Chesecake cu mango

de ianculubita in Prajituri, 4 Sep 2013 | 651 vizualizari

 

Am luat 2fructe de mango pentru un alt dulce dar...n-a fost sa fie ce mi-am propus!

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti obisnuiti
  • 2 linguri zahar
  • 100 g unt
  • Umplutura
  • 2 borcanele branza Almette
  • 1 borcanel smantana
  • 4 linguri zahar
  • vanilie
  • 3 linguri faina
  • 4 oua
  • Jeleu de mango
  • 2 mango
  • 1 lingura zahar
  • 3 foi de gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chesecake cu mango:

Punem biscuitii in blender impreuna cu zaharul iar cand au ajuns granule ca si pesmetul,adaugam untul topit,amestecam bine apoi rasturnam in forma de tort unsa cu unt,presam bine sa nu se risipeasca si dam la cuptor 10min.

Branza o punem intr-un castron,amestecam cu smantana,un praf de sare,zahar,vanilie,adaugam pe rand ouale,faina,amestecam bine cu lingura apoi rasturnam peste blat,nivelam suprafata si lasam la cuptor la foc mic 1h;in acest timp pregatim jeleul;punem in blender pulpa fructelor,oprind cateva felii pentru ornat,piureul obtinut il punem intr-un vas pe foc impreuna cu 1ceasca mica cu apa si zahar;lasam sa fiarba pana scade iar dupa ce s-a racit putin incorporam gelatina hidratata amestecand bine sa se dizolve

Dupa ce s-a copt prajitura,o scoatem din forma pe un platou,ornam cu felii de mango si deasupra turnam jeleul;lasam la frigider sa se intareasca apoi servim.

 

RETETA IN IMAGINI

Chesecake cu mango-0
Chesecake cu mango-1
Chesecake cu mango-2
Chesecake cu mango-3
Chesecake cu mango-4
Chesecake cu mango-5
Chesecake cu mango-6
Chesecake cu mango-7
Chesecake cu mango-8

COMENTARII (24)

Rux 1

04.09.2013, 20:45

Si frumos...si deliiiiiciiiiiios!

ianculubita 1

05.09.2013, 08:31

monik80 1

20.03.2015, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41