Chifle cu legume si carnaciori

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2015 | 3304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g legume congelate(morcov,ardei,mazare,porumb,broccoli)
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 2 carnaciori medii
  • 3 chifle
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu legume si carnaciori:

Intr-un vas punem apa la fiert.Cand fierbe apa adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute.Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat.Legumele fierte le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara a chiflelor.

Amestecam legumele  cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele.Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.

Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt.Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.

Introducem la cuptor la foc mediu aproximativ 40 minute pana se rumenesc carnaciorii.

Servim chiflele calde sau reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu legume si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cirnaciori din carne de pui