Chifle cu seminte de floarea soarelui

de mamaieelena in Piine, 17 Sep 2011 | 4056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg faina
  • 250 ml apa
  • 50gr.seminte
  • 3-4 linguri ulei
  • ketchup(iute) pentru uns chiflele
  • 25 gr.drojdie proaspata
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 1 lingurita rasa cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu seminte de floarea soarelui:

Am pus faina in castron si intr-o cescuta am dizolvat drojdia impreuna cu zaharul si un pic de apa calduta dupa care le-am adugat impreuna cu restul ingredientelor peste faina.

Am omogenizat si a rezultat un aluat nu prea tare pe care l-am lasat la dospit 20 de minute.Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea am format mici bilute pa care le-am pus in tava aragazului pe hartie de copt si le-am uns cu ketchup.Le-am lasat 10 minute si apoi le-am pus la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana s-au rumenit asa cum le vedeti in fotografii.Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:25

multumesc Ruxy ador sa fac paine

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:25

multumesc gina

Kori 1

26.09.2011, 09:31

arata super si nu par asa greu de facut , cred ca o sa incerc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine frantuzeasca