Chifle graham cu fulgi de secara

de Toamna07 in Piine, 4 Mar 2013 | 1533 vizualizari

 

Ador cerealele,fainurile integrale,fructele uscate,musli,intr-un cuvant, sanatatea.
Cerealele constituie baza alimentatiei noastre,sursa principala de glucide,fibre,proteine si energie pentru organismul nostru,fiind remedii naturale pentru numeroase boli.
Painicile mele,integrale,cu secara le prepar destul de des pentru ca sunt rapide si sanatoase.:)
Secara este sursa importanta de fibre,vitamine si minerale,un aliment energizant,nutritiv si purificator.
Preocupati-va de sanatatea familiei dumneavoastra!

 

INGREDIENTE

    ingrediente pentru 7 chifle
  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle graham cu fulgi de secara:

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute,foc mediu.

Rapid,gustos si sanatos!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chifle graham cu fulgi de secara 208313
retete culinare - Chifle graham cu fulgi de secara 208314
retete culinare - Chifle graham cu fulgi de secara 208315
retete culinare - Chifle graham cu fulgi de secara 208316
retete culinare - Chifle graham cu fulgi de secara 208317
retete culinare - Chifle graham cu fulgi de secara 208318

COMENTARII (11)

Zamfira 1

04.03.2013, 21:09

sanatoasa si foarte gustoasa!

diana_k 1

05.03.2013, 08:44

Toamna07 1

07.03.2013, 13:04


Multumesc
Pupici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!