Chifle graham cu fulgi de secara

de Toamna07 in Piine, 4 Mar 2013 | 3188 vizualizari

 

Ador cerealele,fainurile integrale,fructele uscate,musli,intr-un cuvant, sanatatea.
Cerealele constituie baza alimentatiei noastre,sursa principala de glucide,fibre,proteine si energie pentru organismul nostru,fiind remedii naturale pentru numeroase boli.
Painicile mele,integrale,cu secara le prepar destul de des pentru ca sunt rapide si sanatoase.:)
Secara este sursa importanta de fibre,vitamine si minerale,un aliment energizant,nutritiv si purificator.
Preocupati-va de sanatatea familiei dumneavoastra!

 

INGREDIENTE

    ingrediente pentru 7 chifle
  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle graham cu fulgi de secara:

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute,foc mediu.

Rapid,gustos si sanatos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle graham cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Zamfira 1

04.03.2013, 21:09

sanatoasa si foarte gustoasa!

diana_k 1

05.03.2013, 08:44

Toamna07 1

07.03.2013, 13:04


Multumesc
Pupici!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine simpla