Chifle hamburgher

de cccris in Piine, 5 Feb 2010 | 2943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapte - 1 cup
  • unt - 1 lingura
  • zahar - 2 linguri
  • sare - 1 lingurita
  • faina - 3 cup
  • drojdie - 1 1/2 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle hamburgher:

Eu fac coca la masina de paine.

Dupa terminarea programului sau mai devreme daca ma grabesc se scoate coca, se  imparte in 9 bucati (eu o fac foaie si o impart cu cutitul),

Se fac bilute, se pun in tava la distanta unele de altele si se lasa la crescut sa isi dubleze volumul.

Pt paine impletita se imparte coca in 3 bucati, se fac 3 suluri destul de lungi si se impletesc ( ca parul ).

Se pun in tava la crescut. Eu intotdeauna pun pe tava foaie de copt ca sa scap de mizerie. Dupa ce au crescut destul se ung cu albus sau ou intreg batut si se presara mac, susan sau ce seminte vreti.

Se dau la cuptor la temperatura mare, 15-20 min. Urmariti si voi cind incep sa se rumeneasca putin ca depinde si de cuptor.

Gata!

 

TIPS-URI

1

eu las mereu coca la crescut in cuptor, la temperatura minima, cu usa putin deschisa.

2

1 cup apa = 200ml

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chifle hamburgher 16317
retete culinare - Chifle hamburgher 16318
retete culinare - Chifle hamburgher 16319

COMENTARII (10)

Anastasia 1

18.03.2010, 17:34

i-ti dau direct link sa le vezi desear mancam hamburgher
http://i650.photobucket.com/albums/uu228/naskwik/MYDC0191antiplag2.jpg

pofta buna mersi de reteta !

cccris 1

18.03.2010, 23:01

Arata perfect. Ma bucur ca ti-a iesit. E usor, nu? Ai mei le termina imediat imediat cind avem. Nu-mi face pofta ca nu am timp de facut hamburgeri

Anastasia 1

18.03.2010, 23:15

pai tu prima i-mi facusi pofta, ce crezi ? ca m-am gandit 3 zile la ele ,dar nu apucam din timpul meu liber pe care nu-l aveam ca am cusut niste draperii la comanda pentru o pizzerie din Chisinau si mi-a luat ceva timp la cat metraj era acolo ... eram toata infasurata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L