Chifle umplute

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2013 | 3178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml bere
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • umplutura
  • telemea
  • salam
  • bacon
  • 1 felie slanina
  • uns
  • 1 ou
  • mac
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Cernem faina si amestecam cu sarea, zaharul si drojdia. Adaugam uleiul si berea. Incepem sa framantam un aluat nelipicios (daca mai este nevoie adaugam apa calduta sau bere). Acoperim si lasam la dospit cca 30 min.

Intre timp taiem cubulete salamul, baconul si slanina si le amestecam.

Impartim coca in bucati egale. Fiecare bucata o intindem si adaugam in mijloc telemea si amestecul de salam. Unim marginile si le asezam in tava, repetam pana terminam. Acoperim si lasam la dospt cca 20 minute.

Le ungem cu oul desfacut si presaram cu mac si sare. Dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

17.02.2013, 07:42

mmm gustoase

gaby_gabytza 1

17.02.2013, 10:40

ms tuturor

Bunica 1

17.02.2013, 10:41

la fix pentru micul dejun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton