Chifle umplute

de Andreea Caroline in Sandvisuri, 12 Iun 2016 | 674 vizualizari

 

Am facut aceste chifle dupa o idee vazuta pe internet ... Se pun cateva minute la cuptor pentru ca branza sa se topeasca usor si chifla sa fie usor crocanta insa sunt la fel de bune si fara a fi puse la cuptor ! 

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle integrale cu susan
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 140 gr porumb dulce
  • 50 gr masline negre
  • 4 castraveciori murati
  • 3-4 felii branza ( tip Provolone )
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) .

Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara samburi ) . Amestecam bine . 

Castraveciorii murati ii taiem la capete si apoi ii taiem in jumatate pe lungime apoi ii feliem.

Punem castraveciorii in bol ,presaram sare si amestecam bine toate ingredientele. 

Umplem chiflele cu amestecul din bol si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Taiem feliile de branza in fasii si le asezam pe fiecare chifla . 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute . 

Servim chiflele calde . 

Pofta buna ! 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chifle umplute 446497
retete culinare - Chifle umplute 446498
retete culinare - Chifle umplute 446499
retete culinare - Chifle umplute 446500
retete culinare - Chifle umplute 446501
retete culinare - Chifle umplute 446502
retete culinare - Chifle umplute 446503
retete culinare - Chifle umplute 446504
retete culinare - Chifle umplute 446505
retete culinare - Chifle umplute 446506

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

14.06.2016, 09:32

Meri

Andreea Caroline 1

14.06.2016, 09:32

Adina

Andreea Caroline 1

14.06.2016, 09:33

Camelya

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L