Chifle umplute

de - Andreea - in Sandvisuri, 12 Iun 2016 | 3742 vizualizari

 

Am facut aceste chifle dupa o idee vazuta pe internet ... Se pun cateva minute la cuptor pentru ca branza sa se topeasca usor si chifla sa fie usor crocanta insa sunt la fel de bune si fara a fi puse la cuptor ! 

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle integrale cu susan
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 140 gr porumb dulce
  • 50 gr masline negre
  • 4 castraveciori murati
  • 3-4 felii branza ( tip Provolone )
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) .

Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara samburi ) . Amestecam bine . 

Castraveciorii murati ii taiem la capete si apoi ii taiem in jumatate pe lungime apoi ii feliem.

Punem castraveciorii in bol ,presaram sare si amestecam bine toate ingredientele. 

Umplem chiflele cu amestecul din bol si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Taiem feliile de branza in fasii si le asezam pe fiecare chifla . 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute . 

Servim chiflele calde . 

Pofta buna ! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Painici umplute