Chifle umplute cu cascaval, seminte si masline verzi

de simona72 in Piine, 23 Aug 2014 | 2931 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau pachetel sunt numai bune....

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 470 gr faina
  • 1 cub mic de drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata
  • pt umplutura:
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 linguri smantana grasa
  • 2-3 linguri mix de seminte(seminte de pin, de dovleac, floarea soarelui)
  • 1 galbenus
  • 13 masline verzi fara samburi
  • sare dupa gust
  • pt uns deasupra:
  • 1 albus
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu cascaval, seminte si masline verzi:

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am lasat aluatul la dospit la loc caldut pentru 20 minute.

Pentru umplutura: am amestecat cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, cu semintele,un praf de sare, galbenusul si smantana.

Dupa ce aluatul a dospit l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei. Am rupt din aluat o bucata, cam de marimea unei mingi de golf, am apatizat-o, am pus in mijloc o lingurita plina de umplutura, o maslina intreaga,am adunat marginile si amrotit aluatul intre mainile unse cu ulei pana i-am dat o forma rotunda.

Am pus fiecare chifla formata in tava tapetata cu hartie de copt. Le-am uns cu albus batut cu un praf de sare. Le-am lasat la dospit pentru inca 10 minute si am dat tava la cuptorul incins la 180 grade pt 20-25 minute, pana sau rumenit.

Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu cascaval, seminte si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci si branza