Chifle umplute cu ciuperci si legume

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2010 | 3248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 chifle
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov mic
  • condiment pentru ciuperci
  • 3-4 lg. ulei + 2 lg. margarina
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper,
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu ciuperci si legume:

Se curata ciuperci;e, se spala bine, se taie marunt si se inabuse in ulei. Din ardeiuil gras te taie 4-5 fasi pentru maner la cosulet.

Restul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci. Se lasa sa se inabuse impreuna pana scade zeama. Se
inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust.

Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina. Se umplu apoi cu compozitia de
ciuperci. Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda in care s-a dizolvat condimentul de ciuperci. Se dau la cuptor pentru
10 min. Se scot si se servesc imediat.


Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chifle umplute cu ciuperci si legume 22552
retete culinare - Chifle umplute cu ciuperci si legume 22553
retete culinare - Chifle umplute cu ciuperci si legume 22555
retete culinare - Chifle umplute cu ciuperci si legume 22557

COMENTARII (4)

Rocsi 1

17.03.2010, 13:19

frumoase

Bunica 1

17.03.2010, 14:21

O gustare calda la care se impusca mai multi iepuri: gustoasa, usoara, de post.

adnas54 1

17.03.2010, 20:58

Multumesc de aprecieri, dragele mele. Sanda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI