Chiftele cu cascaval si rosii cherry

de Pur_si_simplu_papa_bun in Porc, 7 Iun 2011 | 2618 vizualizari

 

Nu ştiu cum percepeţi voi, dar pentru mine timpul parcă se comprimă şi o oră trece cât ai bate din palme. Peste senzaţia aceasta se suprapune şi căldura care mă face să fug de cuptor cît pot de mult.
Dar să nu disperăm, să ne bucurăm de soare, flori de tei şi să savurăm la maximum momentele scurte de relaxare :)).
Ca să evit statul pe lângă aragaz am decis să fac o mână de chiftele cu câte o felie de caşcaval şi o salată cu roşii cherry.

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftele avem nevoie de:
  • • 300 g carne tocată
  • • 1 ou
  • • miez de franzelă înmuiat în apă şi stors bine
  • • 2 căţei de usturoi pisaţi
  • • pătrunjel verde, cimbru şi rozmarin
  • • sare, piper 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu cascaval si rosii cherry:

Am amestecat bine toate ingredientele, am format chiftele ceva mai mari şi mai plate (am vrut eu, dar ele nu m-au ascultat :)) şi le-am prăjit în ulei, după care le-am lăsat să se scurgă de excesul de ulei pe un prosop de bucătărie. Separat, am tăiat felii de caşcaval şi am pregătit  o salată simplă din roşii cherry, ridichi şi frunze de salată verde, stropită cu puţin ulei de măsline.  Peste chiftele am pus câte o felie de caşcaval şi le-am dat la cuptorul cu microunde pentru 2 secunde şi le-am servit cu salată şi cîteva felii de caşcaval. Simplu şi delicios! 

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftele cu cascaval si rosii cherry-0
Chiftele cu cascaval si rosii cherry-1
Chiftele cu cascaval si rosii cherry-2
Chiftele cu cascaval si rosii cherry-3

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

14.06.2011, 09:32

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:46

bune bune

Bya Ralu 1

07.06.2013, 19:05

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20