Chiftele cu ciuperci si soia (de post)

de mimmi in Mancaruri de post, 20 Dec 2012 | 25601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia,
  • 200 g ciuperci,
  • 1 ceapa mare,
  • 5 catei usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 felie de paine,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu ciuperci si soia (de post):

Punem intr-o oala la fiert soia cu putina sare si o lasam pana se umfla,dupa care o lasam la strecurat. Intr-o alta oala,punem la fiert ciupercile curatate si morcovul,dupa 10 minute,oprim focul si le lasam sa se racoreasca. Tocam ceapa,usturoiul si patrunjelul,dam morcovul pe razatoare . Mixam intr-un robot soia si ciupercile si le amestecam cu ceapa,morcovul,patrunjelul,painea inmuiata,sare si piper dupa gust. Le framantam cu mana si adaugam ulei,pana se leaga compozitia. Formam mingiute,pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu ciuperci si soia (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

dumiviocris 1

27.03.2013, 09:12

am facut au iesit bilute, dar in cuptor sau lasat nu au mai ramas bilute, asa ca iti pun si eu 2 intrebari :
1. soia nu trebuie stoarsa ? eu doar am scurs-o asa cum ai scris
2. la cate grade ai tinut cuptorul ??
Si daca imi ies mai tari data viitoare cred ce nici nu mai fac chiftele cu carne
Mersi

mimmi 1

01.04.2013, 21:17

Eu am scurs soia (dar am scurs-o bine,sa nu mai ramana apa).
Cuptorul nu stiu la cate grade a fost,insa le-am tinut la foc mic .
Intr-adevar se lasa putin dar dupa cum vezi in poze ale mele au iesit rotunde.
Daca vrei poti sa le dai forma parjoalelor sau stoarce soia

babi5 1

12.07.2013, 18:42

Bune ;-bd

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita