Chiftele cu ciuperci si soia (de post)

de mimmi in Mancaruri de post, 20 Dec 2012 | 25407 vizualizari

COMENTARII (18)

MonaMimi 1

20.12.2012, 14:23

Bunica 1

20.12.2012, 14:24

Delicatesa scrie pe chiftelutele astea!

Sim0na 1

20.12.2012, 14:25

Dana_Retetegg 1

20.12.2012, 14:26

Geanina87 1

20.12.2012, 15:05

bune

laura_n 1

20.12.2012, 16:13

mie imi plac la nebunie!

adry88 1

20.12.2012, 16:45

bune

jolygina 1

20.12.2012, 18:48

bune

Corinuta 1

20.12.2012, 19:01

place!

RuxyRux 1

20.12.2012, 19:57

Foarte bune!

Bya Ralu 1

20.12.2012, 20:00

ce super sunt

Rocsi 1

20.12.2012, 20:08

Ce bune sunt in aceste zile de post si nu numai

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:11

vreau si eu

mamaieelena 1

23.12.2012, 13:32

bune

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:40

Bune!

dumiviocris 1

27.03.2013, 09:12

am facut au iesit bilute, dar in cuptor sau lasat nu au mai ramas bilute, asa ca iti pun si eu 2 intrebari :
1. soia nu trebuie stoarsa ? eu doar am scurs-o asa cum ai scris
2. la cate grade ai tinut cuptorul ??
Si daca imi ies mai tari data viitoare cred ce nici nu mai fac chiftele cu carne
Mersi

mimmi 1

01.04.2013, 21:17

Eu am scurs soia (dar am scurs-o bine,sa nu mai ramana apa).
Cuptorul nu stiu la cate grade a fost,insa le-am tinut la foc mic .
Intr-adevar se lasa putin dar dupa cum vezi in poze ale mele au iesit rotunde.
Daca vrei poti sa le dai forma parjoalelor sau stoarce soia

babi5 1

12.07.2013, 18:42

Bune ;-bd

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume