Chiftele cu maioneza

de Lau in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2015 | 2846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 2 linguri faina
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • Maioneza
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar
  • 2 cepe
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu maioneza:

Intr-un bol se amesteca carnea cu sare, piper, adaugam ouale batute, painea inmuiata si stoarsa si restul de ingrediente, amestecam bine dupa care lasam la frigider 30 min.

Cu mainele umede formam chiftele si le prajim in ulei incalzit.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Intr-un bol adaugam galbenusul, mustarul si amestecam adaugand treptat ulei pana obtinem consistenta dorita.

Adaugam ceapa data prinrazatoare si stoarsa (sau o putem toca) sare dupa gust, chiftele si amestecam.

Dam la frigider cateva minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lau 1

17.04.2015, 08:25

tarasmariana 1

17.04.2015, 19:09

Lau 1

17.04.2015, 20:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura asortata