Chiftele cu maioneza

de Lau in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2015 | 560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 2 linguri faina
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • Maioneza
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar
  • 2 cepe
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu maioneza:

Intr-un bol se amesteca carnea cu sare, piper, adaugam ouale batute, painea inmuiata si stoarsa si restul de ingrediente, amestecam bine dupa care lasam la frigider 30 min.

Cu mainele umede formam chiftele si le prajim in ulei incalzit.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Intr-un bol adaugam galbenusul, mustarul si amestecam adaugand treptat ulei pana obtinem consistenta dorita.

Adaugam ceapa data prinrazatoare si stoarsa (sau o putem toca) sare dupa gust, chiftele si amestecam.

Dam la frigider cateva minute inainte de servire.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftele cu maioneza 376195
retete culinare - Chiftele cu maioneza 376196
retete culinare - Chiftele cu maioneza 376198

COMENTARII (12)

Lau 1

17.04.2015, 08:25

tarasmariana 1

17.04.2015, 19:09

Lau 1

17.04.2015, 20:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21