Chiftele cu mazare

de aura78 in Mancaruri cu carne, 5 Mar 2014 | 8895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapa
  • -500 g mazare congelata
  • -1/2 pahar de pasta de rosii
  • -600 g carne tocata mixta ( vita +porc)
  • -o felie de paine inmuiata un lapte
  • - 1 ou
  • -sare si piper dupa gust
  • -100 g branza parmigiano reggiano ras
  • -putina nucsoara ( optional )
  • -putin vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu mazare:

Intr-un castron pune carnea ,painea inmuiata in lapte,oul ,branza ,sare si piper si nucsoara daca doresti.Amesteca totul bine si formeaza chiftelute (de marimea bilutelor de ping pong ).Trecele prin faina.

Taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei de masline.Adauga chiftelutele si putin vin alb .Cand vinul sa evaporat adauga mazarea ,pasta de rosii si un pahar sau 2  de apa.Lasa totul la fiert la foc moderat ,pana cand vezi ca mazarea este facuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:35

laura_n 1

07.03.2014, 14:47

tre sa incerc si eu cu chiftelute

aura78 1

08.03.2014, 15:29

Multumesc .Este delicios ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne afumata si carnati