chiftele de cartofi

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2010 | 8902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 cartofi
  • -4 linguri de faina
  • -1 ou
  • -sare,piper,patrunjel,condimente pentru cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA chiftele de cartofi:

Formati bilute pe care le treceti prin faina si le puneti la fript in ulei incins pana se rumenesc frumos.Se servesc ca garnitura sau ca atare cu smantana!Puteti sa le faceti de post eliminand oul.
POFTA BUNA!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - chiftele de cartofi 20778
retete culinare - chiftele de cartofi 20779
retete culinare - chiftele de cartofi 20780
retete culinare - chiftele de cartofi 20781
retete culinare - chiftele de cartofi 20782

COMENTARII (7)

Teo 1

06.03.2010, 23:32

bune de tot!

Pasiune pentru bucatarie 1

07.03.2010, 00:14

MA BUCUR CA TI-AM DAT O IDEE CORINA!

adry88 1

07.07.2011, 11:54

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D