Chiftele de legume la Panini Maker

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2016 | 2509 vizualizari

 

Am preferat sa le prepar la Panini Maker decat sa le prajesc in ulei, si au iesit tare bune, s-au terminat repejor din farfurie!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac maricel
  • 2 cartofi potrivit de mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
  • 4-5 lg faina
  • 50 g cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de legume la Panini Maker:

Dovleacul se curata de coaja, se spala si se taie in doua. Se scoate miezul cu samburi, apoi se da pe razatoarea cu gauri mici. Se presara putina sare si se lasa cateva minute deoparte.

Cartofii si morcovul se curata si se dau la fel pe razatoarea cu gauri mici. Ceapa se curata si se taie marunt, usturoiul se piseaza.

Intr-un bol se pune dovleacul stors bine de apa care a lasat-o, la fel se procedeaza si cu cartofii, apoi se pune morcovul ras, ceapa si usturoiul. Se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine, se pune si patrunjeul tocat, cascavalul si faina cat sa se obtina o compozitie legata.

Se conecteaza la priza aparatul Panini Maker, se lasa sa se incinga, apoi se aseaza cu ajutorul unei linguri 3 gramajoare din compozitie. Se inchide aparatul si se lasa sa se "prajeasca" chiftelutele pana se rumenesc frumos. Cu o spatula se scot pe un platou si se continua operatiunea pana la final.

Se servesc ca atare alaturi de rosii proaspete, ba chiar se poate rade putin cascaval deasupra cat snt calde.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se pot prepara si la cuptor in lipsa acestui aparat, eventual adaugand putin mai multa faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de legume la Panini Maker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

10.09.2016, 11:54

tare bune!

mihaelar63 1

13.09.2016, 17:46

Si eu vreau

Ancutsa 1

13.09.2016, 20:04

Interesante, mi-au placut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale