Chiftele de oua

de gelu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 3981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  8 oua
  • 1 lingura marar verde tocat marunt
  • sare si piper
  • 2 linguri faina
  • ulei sau untura

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de oua:

6 oua se fierb 8-10 min in apa cu un praf de sare.

Se curata de coaja si se taie marunt (eu le-am zdrobit cu furculita) si se amesteca cu 2 oua intregi crude,se sareaza si se pune piper dupa gust,se adauga mararul si se amesteca bine.

Se ia cu mana si se fac chiftelute rotunde de marimea uni nuci mai mici,se dau prin faina si se prajesc in ulei incins la foc potrivit pana se rumenesc frumos.In cateva minute sunt gata.

Se servesc reci cu smantana,sos de usturoi sos de rosii sau cu diferite salate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de oua" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

kamy 1

20.07.2011, 21:01

cred ca-s bune

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:23

nu am facut pana acum,dar cred ca-s delicioase

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne