Chiftele de peste

de ony in Pangasius, 30 Noi 2010 | 9279 vizualizari

 

nu credeam k pot fi asa bune

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file pangasius
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 1/2 capatana usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper
  • condimente
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de peste:

se toaca fileul de peste,cartoful,ceapa, si restul si se amesteca toate;

se adauga ouale,se sareaza,pipereaza,se pune pesmetul si faina si se incinge uleiul;

se fac chiftelute care se prajesc,apoi se scot pe un servet .

TIPS-URI

1

nu mai este nevoie sa le dati prin faina

2

nu se imprastie in tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

giuliana 1

01.12.2010, 00:16

madi_marin 1

01.12.2010, 09:44

ce bine arata si cat de bune trebuie sa fie....

ony 1

01.12.2010, 20:46

sunt tare bune, nici nu se simte ca sunt din peste,merita incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata