Chiftele de porc

de DIANA B in Porc, 6 Aug 2011 | 4493 vizualizari

 

Am mai gasit niste poze , tot asa ratacite ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa sau fleica de porc
  • 2 galbenusuri de ou
  • 2 felii de paine (eu prefer si-un pic de gris)
  • usturoi cat doriti (eu , mult)
  • patrunjel frunze
  • marar frunze
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc:

Carnea de porc se trece prin masina de tocat de doua ori , dac-o ,,robotiti" , o pritociti voi din butoane , se amesteca cu condimente pe  gustul fiecaruia , se curata , spala si toaca frunzele aromatelor si se alatura amestecului ; se adauga galbenusurile , usturoiul trecut prin presa , nu prin masina de tocat , ca-si schimba gustul . Se adauga si feliile inmuiate-n lapte , dar bine stoarse si se amesteca cu sarg , ptr a face prietene toate ingredientele . Se lasa la odihna compozitia , pret de juma' de ora , timp in care mai trageti un ochi pe la retetele bucatarasilor . Se modeleaza chiftelele dupa dorinta , se dau prin faina pe ambele parti si se prajesc in ulei incins (iete , asta nu-mi place mie ... uleiul incins , dar daca la cuptor nu ies asa gustoase ... zic io) . Se consuma cat sunt inca fierbinti si de preferinta GOALE , fara paine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tigaie rapida cu chiftelute