Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2016 | 3906 vizualizari

 

M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • sare
  • o ceapa
  • doi graunti de usturoi
  • putin cimbru uscat
  • doua oua
  • 50 g paine mai veche de o zi
  • o lingura de faina
  • 100 g fulgi de porumb
  • untura pentru prajirea chiftelelor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb:

Carnea de porc se spala, se taie cubulete si se toaca la robotul de bucatarie.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza. Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce.

Intr-un castron se pun carnea, putina sare, ceapa, usturoiul, putin cimbru uscat, un ou si painea si se amesteca. Pentru a obtine o compozitie cat mai fina se mixeaza amestecul la robotul de bucatarie.

Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bate un ou, iar intr-o alta farfurie se pun fulgii de porumb maruntiti.

Se formeaza chiftelele, se dau prin faina, prin oul batut, iar la final prin fulgii de porumb. Se prajesc in untura pe ambele parti, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

07.09.2016, 22:25

Ce mult imi place ideea, dar la cuptor le-as prefera daca le fac pentru mine!

miki_a 1

08.09.2016, 20:32

La mulți ani!

Rahela Velicu 1

20.06.2017, 10:37

Cred ca sunt minunate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor