Chiftele din carne de pui

de MotanLaOale in Pui, 5 Apr 2016 | 810 vizualizari

 

Am tot vazut si am zis sa incerc si eu. Sunt bune dar tot cele clasice parca sunt mai bune.

 

INGREDIENTE

  • 600g carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 3-4 felii de paine
  • vegeta
  • piper
  • faina pentru format
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de pui:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu ochiurile cele mai mici.

Mararul se toaca marunt.

Usturoiul se piseaza.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si se potriveste de gust.

Se formeaza chiftele in mana, se dau prin faina pusa pe o farfurie, se scutura de surplus si se pune deoparte pe un tocator.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pe ambele parti 5-6 minute, pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca calde cu orice garnitura si salata sau reci cu paine si mustar.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftele din carne de pui 437073
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437074
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437075
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437076
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437077
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437078
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437079
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437080
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437081
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437082
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437083
retete culinare - Chiftele din carne de pui 437084

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

06.04.2016, 10:35

Multumesc

Rocsi 1

06.04.2016, 21:42

Sunt bune, bune!

MotanLaOale 1

06.04.2016, 22:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55