Chiftele din carne de vitel cu legume la cuptor

de babi5 in Vita, 18 Iul 2013 | 3967 vizualizari

 

Inventii de tot felul !!!!! cind nu ai cu ce si din ce ,am avut 300 de gr carne macinata de vitel si cu ce am mai gasit ,prin camara a iesit ceva .Stati sa vedeti .....

 

INGREDIENTE

  •  300 gr carne macinata
  • 1/4 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 3 buchetele de  conopida
  • putin ulei de masline
  • piper
  • sare
  • o bucatica mica de pine
  •  patrunjel
  • boia de ardei
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de vitel cu legume la cuptor:

Am curatat ,zarzavatul,cartofii ,ceapa  si usturoiul.Intr-un  castron am pus carnea macinata am potrivit de sare si piper,boia am adaugat un cartof ras prin razatoarea cea mai marunta ,usturoiul si ceapa rase si ele, pinea inmuiata,oul si frunzele de patrunjel tocate marunt ,am amestecat bine si am lasat 10 min . sa-si ia gustul de la condimente .

Intr-o tava unsa cu ulei de masline am asezat chiftelele modelate .

Le-am introdus  in cuptorul in prealabil  incins la 180 gr ,am lasat zece min.intorcindu-le pe ambele parti apoi am scos tava afara si am adaugat morcovul si cartofii, am pus  putina  apa, am acoperit cu  o folie de aluminiu si am lasat inca 10 min dupa  care am adaugat si conopida ,am  introdus  din nou la  cuptor am mai lasat 15 min.

Papica este gata  si este si buna . Am mai schimbat un picut  gustul ,fiindca i s-a acrit saracului  batrin numai fiert  si macaroane .

TIPS-URI

1

 Se pote servi  si cu salata  de rosii sau alta  salata la alegere

2

Eu as pofti un ardei iute murat..

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

babi5 1

18.07.2013, 21:49

MotanLaOale multumesc din suflet pentru apreciere

Rocsi 1

18.07.2013, 22:43

Un preparat bun si sanatos

babi5 1

19.07.2013, 16:43

Da Rocsi pupa Babi sa stii ca atunci cind esti mai la inghesuiala ies lucrurile asa cum ti-ai dori

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftele de pastarnac cu branzeturi