Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz

de Valclaudia in Porc, 20 Iun 2015 | 601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • curry dupa gust
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • marar verde
  • cca 75 gr. tarate de ovaz
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Carnea tocata se pune intr-un castron incapator, adaugam ouale, usturoiul tocat marunt,fulgii de ovaz si condimente dupa gust.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Formam chiftelutele dupa marimea si forma dorita, le trecem prin tarate de ovaz si le asezam in tava tapetata.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Vom obtine niste chiftelute delicioase si crocante pe care le putem servi atat calde,cat si reci.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387121
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387122
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387123
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387124
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387125
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387126
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387127
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387128
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387129
retete culinare - Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz 387130

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

21.06.2015, 00:38

Asa m-am gandit si eu ca au iesit crocante

dantes 1

21.06.2015, 08:35

Bune!

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:05

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D