Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
De cand a venit primavara incerc sa fac mai multe mancaruri din legume si in general imi plac legumele in orice combinatie. Chiftele de acest gen am mai facut in trecut, insa prajite in ulei ceea ce nu ma prea incanta. Acu sa nu credeti ca eu nu prajesc nimic mai ales eu care ador tot ce e pane :), dar incerc pe cat posibil sa reduc din mancarurile prajite in ulei, mai ales cand exista alternativa.
Curatam si spalam bine legumele.
Dovlecelul si cartofii ii dam pe razatoarea mica si ii stoarcem putin de apa.
Morcovii la fel, ii dam pe razatoarea mica.
Ceapa si ardeiul le taiem marunt.
Daca aveti un chopper puteti sa il folositi pentru a economisi timp.
Amestecam toate acestea intr-un bol, apoi adaugam ouale, pesmetul si condimentele si omogenizam.
Formam cu mana aprox 16 chiftele, nu foarte rotunde ci mai plate si le asezam pe o foaie de copt.
O parte din ele eu le-am dat prin seminte de susan.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 30-35 minute iar daca aveti cuptor cu gaz pe foc potrivit.Iata ce frumusele de chiftele au iesit, sa le tot mananci!
Incercati-le si voi si va veti convinge ca sunt si gustoase, nu numai aratoase.
1
Semintele de susan sunt optionale dar sunt foarte bune si sanatoase
2
Evident puteti folosi ce verdeturi va plac, pentru a le da gustul dorit acestor chiftele.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult