Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan

de Bya Ralu in Porc, 28 Apr 2016 | 841 vizualizari

 

O combinatie cu ce ai in frigider :)) dar foarte buna combinatia :) mie mi-a placut

 

INGREDIENTE

  • 330 g carne tocata porc+vita
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa rosie
  • vegeta/piper
  • Pentru sos:
  • 1/2 conserva mazare
  • 1/2 ceapa alba
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 linguri parmezan ras
  • peperoncino/piper
  • marar uscat
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan:

Pentru chiftele:

Amestecam carnea cu morcovul dat pe razatoarea mare si ceapa taiata marunt, vegeta si piper.

Cu palmele umede formam chiftelele, se trec prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt, cu ulei de masline si putin unt,adaugam si mazarea scursa de zeama, punem apa cat sa acopere si lasam cateva minute sa fiarba.

Se pune smantana subtiata cu apa, parmezanul si condimentele.

Se pun chiftelele in sos, se lasa cateva minute pe ambele parti,iar cand sosul scade putin si se ingroasa se ia de pe foc,se presara putin marar uscat.

Pofta buna

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan 440248
retete culinare - Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan 440249
retete culinare - Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan 440250
retete culinare - Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan 440251
retete culinare - Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan 440252
retete culinare - Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan 440253
retete culinare - Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan 440254

COMENTARII (32)

anca_rm 1

03.05.2016, 11:33

bun tare ce ai facut aici

Zamfira 1

03.05.2016, 23:09

Camelya 1

12.05.2016, 12:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S