Chiftele picante

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2013 | 4195 vizualizari

 

Mosul a fost darnic cu mine...dar si eu am fost cuminte ;))
Am primit de la Bucataras.ro impreuna cu partenerii de la Naumann, in urma unei provocari, aceasta bijuterie, cum ii spun eu (o masina de tocat Naumann 300 Traditional).
Bijuteria a venit mai mult decat bine,acum ,in aceasta perioada cand ai mai mult ca oricand nevoie de un astfel de ajutor.
Multumiri tuturor!
Pentru ca eram nerabdatoare sa vad ce poate face am pus-o la incercare.....................si am tocat 8 kg de carne in circa 10 min.
Am "confectionat" carnati si bineinteles ca nu se putea sa nu prajesc si cateva chiftelute pentru George.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • o capatana si jumatate de usturoi
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 lingurita rasa boia iute
  • 2 lingutite ardei iute maruntit
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingurita rasa piper
  • sare(dupa gust)
  • faina pentru tavalit chiftelele
  • ulei pentru prajit chiftelele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele picante:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. 

Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.

Se condimenteaza boia,ardei iute,  sare si piper.

Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).

Se amesteca bine.

Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care apoi se aplatizeaza ,se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins.

Scoatem chiftelutele pe o farfurie si servim alaturi de o garnitura si o salata.

Eu le-am servit alaturi de o salata de cartofi cu broccoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele picante" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan