Chiftelute albe

de anisoara in Pui, 17 Ian 2010 | 7915 vizualizari

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

17.01.2010, 16:59

salata e aceea cu ceapa ? abia astept

anisoara 1

17.01.2010, 18:32

Salut Mihaela! Nu cunosc bine despre ce salata este vorba. Pot sa-ti spun una , ca la noi la tara se serveste o gustare la rece - preparata din chiftelute mici din carne de porc amestecata cu vita si deasupra lor se pune un strat gros de multa ceapa prajita la un foc domol. E super de gustoasa. In Popor se spune la aceasta receta " MINCARICA din chiftelute cu ceapa multa". Acum la moment nu am fotografii la aceasta receta, ca s-o pot expune pe sait.
Cit despre aceasta receta , expusa mai sus, este o receta gindita de mine, este o receta rapida si usor de preparat.
Se pot prepara mai multe chiftelute odata si pastrate in congelator la frigider, peurma le dezgheti si le folosesti in prepararea la diferite mincaruri. Totodata, am expus o salata, care a avut mare succes , si a fost preparata de mai multe gospodine.
Daca nu am dat lamuriree lacare te asteptai, as vrea sa-mi ceva detalii ca sa vad daca stiu despre ce e vorba. Multumesc.

Oana 1

17.01.2010, 19:01

Anisoara, la salata cu chiftelute nu apar ingredientele, iar modul de preparare este in lb. rusa...poti edita, te rog?

anisoara 1

17.01.2010, 19:12

La mine apara totul in lb romana si ingredientele sunt puse in receta de mai mult de 30 minute in urma. Sper ca va aparea in curind
Multumesc fmult pt ajutor-

ANCA 1

17.01.2010, 21:40

Teo 1

17.01.2010, 22:36

apetisante chiftelute ne-ai pregatit ,Anisoara!

mihaelar63 1

17.01.2010, 23:13

am vazut deja reteta de salata picanta cu chiftelute albe .nu e aceiasi reteta. ai un mod interesant de a gati , as putea spune chiar ,, exotic''

Miha 1

19.01.2010, 00:20

Imi place reteta asta!

Adinuta 1

19.01.2010, 00:45

si eu vazusem salata picanta si nu stiam despre ce chiftelute picante e vorba. M-am lamurit si mie imi place stilul tau de a gati

iry-gabriela 1

25.05.2012, 00:10

interesante si cred ca bune rau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere