Chiftelute crocante de peste II

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 2904 vizualizari

 

Foarte foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 650 g peste Crap(curatat de oase,piele)
  • 3 cartofi mai mari, fierti
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 2 oua
  • 5 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 100 g faina
  • ulei pt prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante de peste II:

Este ceva de lucru,dar credeti-ma merita

Se curata pestele de solzi,aripioare,cap; eu am pus crap,

se pune la fiert in apa cu sare 15 minute.Se scoate pestele din apa se pune la scurs si se aleg oasele si pielea.Se toca prin masina  de carne sau cu badidora.

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu  sare.Dupa ce au fiert ,se zdrobesc si se amesteca cu carnea de peste,sare,piper,oua,patrunjel verde, usturoi pisat si pasta de tomate.

Se fac chiftelute mici ,se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Au iesit niste chiftelute grozave

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78312
retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78313
retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78314
retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78315
retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78316
retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78317
retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78318
retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78319
retete culinare - Chiftelute crocante de peste II 78320

COMENTARII (15)

nadina73 1

18.01.2011, 00:36

multumesc mult de tot

MIUTA 1

18.01.2011, 12:13

Trebuie sa fac si eu,suuuper

Panacris 1

21.08.2012, 18:03

Delicioase! La favorite cu ele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D