Chiftelute cu ardei si cimbru

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2012 | 2886 vizualizari

 

Cine nu s-a saturat de clasicele chiftele , asa ca pe ici pe colo mai schimbam cate ceva la ele . Din cauza vitezei se pare ca am uitat oul , Din fericire chiftelutele s-au prajit uniform fara sa se imprastie . Poate si cu ou erau doar mai aspectuase .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata pui
  • 300 gr carne tocata porc
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ardei si cimbru:

  1.  Se amesteca toate ingredientele bine .
  2.  Cu mana  unsa cu ulei se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .
  3. Scoateti pe servet de hartie absorbant .
  4.  Serviti cu legume ca aperitiv sau cu garnitura de cartofi ca fel principal .
 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute cu ardei si cimbru-0
Chiftelute cu ardei si cimbru-1
Chiftelute cu ardei si cimbru-2
Chiftelute cu ardei si cimbru-3
Chiftelute cu ardei si cimbru-4

COMENTARII (13)

mirela0911 1

23.06.2012, 21:41

Ce as lua cateva chiftelute!

Sim0na 1

23.06.2012, 23:00

Faina combinatie

diaconta 1

23.06.2012, 23:14

uite-asa facem chiftele fara ou

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04