Chiftelute cu ardei si cimbru

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2012 | 5546 vizualizari

 

Cine nu s-a saturat de clasicele chiftele , asa ca pe ici pe colo mai schimbam cate ceva la ele . Din cauza vitezei se pare ca am uitat oul , Din fericire chiftelutele s-au prajit uniform fara sa se imprastie . Poate si cu ou erau doar mai aspectuase .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata pui
  • 300 gr carne tocata porc
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ardei si cimbru:

  1.  Se amesteca toate ingredientele bine .
  2.  Cu mana  unsa cu ulei se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .
  3. Scoateti pe servet de hartie absorbant .
  4.  Serviti cu legume ca aperitiv sau cu garnitura de cartofi ca fel principal .
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ardei si cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

23.06.2012, 21:41

Ce as lua cateva chiftelute!

Sim0na 1

23.06.2012, 23:00

Faina combinatie

diaconta 1

23.06.2012, 23:14

uite-asa facem chiftele fara ou

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui in sos de smantana la cuptor