Chiftelute cu carne si ciuperci

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 2994 vizualizari

 

bunute

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec 300 gr
  • usturoi 3 catei
  • ciuperci chompignion 4 bucati mai marisoare
  • 1 ou
  • sare ,piper
  • pesmet
  • 2 lingurite de pasta de ardei
  • cascaval 50 de gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu carne si ciuperci:

Se toaca marunt ciupercile si coditele,se adauga carnea tocata,usturoi,pasta de ardei,oul,cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici,piper,sare si pesmet.

Se amesteca toate si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .

 

COMENTARII (1)

Miha 1

29.03.2010, 16:03

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!