Chiftelute cu ciuperci

de Miha in Pui, 27 Mai 2009 | 6165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • verdeata
  • sare si piper 
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci:

Ciupercile le fierbem in apa cu sare.

Ceapa taiata marunt o inabusim in ulei de masline,adaugam ciupercile si smantana.Dam cateva clocote apoi lasam la racit.

Dupa ce s-a racit punem in vasul de la robot,adaugam pieptul de pui,oul,usturoiul si verdeata.Tocam marunt,potrivim gustul de sare si piper,dupa care cu mana umeda formam chiftelutele pe care le prajim in uleiul bine incins.

Noi le-am papat cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

28.05.2009, 09:42

Hmmm ... trebuie sa fie tare bune Am sa incerc si eu, ca n-am facut demult chiftelute. Sa vad cum ies facute in cuptor.

Flori 1

01.06.2009, 14:59

Eu as manca si prajitura cu ciuperci, asa de mult imi plac!!! Trec reteta la favorite, care-o fi nr maxim de favorite, ca la mine e jale!!!

babi5 1

06.06.2013, 12:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli cu piept de pui