Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru zile de post si nu numai ... Mie mi-au placut , dar Costel n-a pus gura pe ele :)))
Granulele de soia se fierb in apa cu sare, foi de dafin si boabe de piper. Cand sunt fierte, scurgem bine apa, prin presare. ( Eu am avut soia pentru snitele , pe care am tocat-o la robot dupa fierbere ).
Curatam dovlecelul de coaja si il dam prin razatoarea mica si-l stoarcem bine de apa.
Cartofii si morcovul ii curatam de coaja si ii dam si pe acestia prin razatoare ( de preferat, pe cea cu ochiuri mici )
Tocam ceapa marunt, iar usturoiul il pisam.
Amestecam bine legumele , impreuna cu faina si bicarbonatul pe care-l stingem cu o lingurita de otet.
Din compozitie formam bilute cu mainile umede, pe care le vom rostogoli prin pesmet si le vom aseza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Coacem in cuptorul preincalzit, cca 45 minute.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult