Chiftelute cu garnitura de orez

de nadiuta123 in Mancaruri cu carne, 4 Feb 2012 | 9858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  •  1 ou
  •  1 ceapa
  •  2 catei usturoi
  •  1/2 leg marar
  • 4 liguri pesmet
  •  2 linguri apa rece
  •  3 linguri de ulei de masline
  •  sare piper
  •  1/2 lingurita cimbru

 PENTRU OREZ:

  • 1 cana orez
  •  2 oua
  •  1 morcov
  • 2 linguri ulei de masline
  •  sare,piper
  •  marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu garnitura de orez:

Se incalzeste cuptorul.Tava de la aragaz se unge cu un pic de ulei.
Intr-o craticioara se pune apa un pic sarata la fiert.

Dupa ce a dat in clocot se adauga orezul sa fiarba.
Separat intr-un castron se amesteca carnea cu ingredientele mai sus mentionate si se omogenizeaza.
Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim morcovul dat pe razatoare pana se schimba un pic la culoare.

Orezul fiert  ramas fara nici un pic de apa se adauga si acesta in tigaie si se prajeste putin.

Se da orezul intr-o parte in tigaie si se sparg cele 2 oua amestecand in ele pana se incheaga un pic si apoi amestecam ouale cu prazul si morcovul inca 3 minute.


In tava de cuptor asezam chiftelutele formate putin mai mari ca cele normale si se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se servesc cu orezul si ornam cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor