Chiftelute cu garnitura de paste

de ianculubita in Mancaruri cu carne, 12 Ian 2014 | 1553 vizualizari

 

Am gasit Paste cu ardei rosu si m-am gandit ca merg bine drept garnitura la aceste chiftelute si intradevar au mers de minuna.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste cu ardei rosu
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 capatana de usturoi mica
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • putin cimbru uscat
  • 2 felii de franzela
  • cateva linguri cu faina
  • verdeata
  • ulei pentru prajit
  • 500 ml suc de rosii
  • 2 frunze de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu garnitura de paste:

Intr-un castron amestecam bine carnea cu ceapa tocata fin,usturoiul bine pisat,sare,piper,cimbru,miezul de paine inmuiat in lapte,oul,verdeata tocata marunt si amestecam bine cu mana;formam chiftelutele rotunde sau plate cum doreste fiecare,le trecem prin faina api le prajim in ulei si le scoatem pe o farfurie;

Intr-o cratita punem 2linguri de ulei curat de la prajit,sucul de rosii,frunza de dafin,putina sare daca sucul nu e prea sarat si lasam sa fiarba pe foc mic pana se ingroasa;scoatem frunzele de dafin si adaugam chiftelutele,le lasam pe foc 4-5min apoi le servim pe farfurie alaturi de pastele fierte si bine scurse.

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute cu garnitura de paste-0
Chiftelute cu garnitura de paste-1
Chiftelute cu garnitura de paste-2
Chiftelute cu garnitura de paste-3
Chiftelute cu garnitura de paste-4
Chiftelute cu garnitura de paste-5
Chiftelute cu garnitura de paste-6
Chiftelute cu garnitura de paste-7
Chiftelute cu garnitura de paste-8
Chiftelute cu garnitura de paste-9

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

12.01.2014, 14:06

Mmm cat de apetisante

mena29

mena29 1

12.01.2014, 23:59

Delicioase!

ianculubita

ianculubita 1

13.01.2014, 09:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!