Chiftelute cu sos

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2016 | 680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de chiftelute
  • 2 cepe albe
  • o legatura de ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml suc de rosii/bulion
  • 300 ml apa ori supa de legume
  • Pepene murat pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

Se pregatesc chiftelutele asa cum va doriti.

O sugestie o gasiti aici Chiftelute cu susan.

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.

Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.

Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.

Se servesc cu pepene murat.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute cu sos-0
Chiftelute cu sos-1
Chiftelute cu sos-2
Chiftelute cu sos-3
Chiftelute cu sos-4
Chiftelute cu sos-5
Chiftelute cu sos-6
Chiftelute cu sos-7
Chiftelute cu sos-8
Chiftelute cu sos-9
Chiftelute cu sos-10
Chiftelute cu sos-11
Chiftelute cu sos-12
Chiftelute cu sos-13
Chiftelute cu sos-14
Chiftelute cu sos-15
Chiftelute cu sos-16
Chiftelute cu sos-17
Chiftelute cu sos-18
Chiftelute cu sos-19
Chiftelute cu sos-20
Chiftelute cu sos-21

COMENTARII (8)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

27.06.2016, 09:23

foarte gustoase!

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

27.06.2016, 11:16

Multumesc!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!