Chiftelute cu sos de ciuperci

de ianculubita in Curcan, 20 Feb 2013 | 1033 vizualizari

 

Va recomand o mancare sanatoasa si gustoasa chiar daca la prima vedere nu e!!

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de curcan
  • 1ceapa mica
  • 3-4catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2felii de paine inmuiate in lapte
  • 1ou
  • verdeata,cimbru
  • Sos:1lingura ulei de masline
  • 1cutie de rosii in bulion taiate
  • 1ceapa mica
  • 500g ciuperci
  • 1frunza de dafin
  • putin tarhon
  • putin rozmarin
  • putin piper cu lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de ciuperci:

Intr-un castron amestecam carnea cu restul ingredientelor,omogenizam bine compozitia,apoi facem mici bilute pe care le punem pe tava cu hartie de copt si le dam la cuptor 30-40min;

in acest timp in vasul cu ulei calim putin ceapa tocata marunt,adaugam ciupercile feliate,rosiile si lasam sa fiarba incet;

adaugam apoi chiftelutele,dafinul,condimentam si dam la cuptor 20-30min pana scade sosul;

Se pot servi ca atare sau pe un pat de paste.

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute cu sos de ciuperci-0
Chiftelute cu sos de ciuperci-1
Chiftelute cu sos de ciuperci-2
Chiftelute cu sos de ciuperci-3
Chiftelute cu sos de ciuperci-4
Chiftelute cu sos de ciuperci-5
Chiftelute cu sos de ciuperci-6
Chiftelute cu sos de ciuperci-7
Chiftelute cu sos de ciuperci-8
Chiftelute cu sos de ciuperci-9

COMENTARII (6)

Rocsi 1

20.02.2013, 21:16

Foarte bune.Maine vin sa pap si eu!

Zamfira 1

20.02.2013, 21:21

jolygina 1

21.02.2013, 03:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04