Chiftelute cu sos de smantana

de nico15 in Porc, 13 Dec 2010 | 3324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg de carne in amestec(porc+vita)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 150 ml lapte
  • miez de la ½ de franzela
  • sare, piper
  • 1-2 oua,
  • ulei
  • faina
  • 50 g unt
  • 1 cutie smantana lichida Cuccina  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de smantana:

Se trece la pregatirea carnii, se amesteca carnea cu usturoiu pisat si ceapa taiata marunt, franzela se pune la inmuiat in lapte, se stoarce bine si se adauga peste celelalte ingrediente, se adauga si ouale, se sareaza si pipereaza. Se amesteca bine si se trece la modelarea chiftelelor. Dupa ce se trec prin faina si se pun in tigaie la prajit.

Separat se pune unt in tigaie acesta se va topi, se sareaza, pipereaza cu piper alb si se adauga cutiuta de smantana lichida, se lasa sa fiarba si sa aibe consistenta dorita, dupa care se vor adauga si chiftelele, se va da la cuptor si se va mai lasa sa se coaca aproximativ 15 minute

Se decoreaza cu boabe de mazare fiarta/sotata ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute cu sos de smantana 70787
retete culinare - Chiftelute cu sos de smantana 70790
retete culinare - Chiftelute cu sos de smantana 70793

COMENTARII (13)

La Ancuta 1

13.12.2010, 23:23

am venit daca ne-ai invitat, ca prea bine arata

mamaieelena 1

14.12.2010, 09:26

da adevarat frumos arata si gustoase

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:05

frumos arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29