Chiftelute cu spanac

de Dea_Dea in Porc, 31 Mai 2014 | 947 vizualizari

 

Bun de tot spanacul ca-i proaspat si din gradina.

 

INGREDIENTE

  • SPANAC:
  • 200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 200-300 ml lapte.
  • CHIFTELE:
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 2 felii de paine
  • 5 fire de usturoi verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu spanac:

Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.

Carnea o punem in castron. Inmuiem feliile de paine in apa si le stoarcem si le punem peste carne. Tocam usturoiul verde si il punem in castron peste carne. Adaugam oul , condimentam cu sare si piper si facem chiftelute rotunde. Le prajim in uleiul incins.


 

TIPS-URI

1

Puteti pune in chiftele si cartof, morcov sau verdeata.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute cu spanac 323247
retete culinare - Chiftelute cu spanac 323248
retete culinare - Chiftelute cu spanac 323249
retete culinare - Chiftelute cu spanac 323250
retete culinare - Chiftelute cu spanac 323251
retete culinare - Chiftelute cu spanac 323252

COMENTARII (8)

_Alina_ 1

31.05.2014, 12:04

MotanLaOale 1

01.06.2014, 00:38

Xandrinne 1

01.06.2014, 18:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: