Chiftelute cu surprize

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 2700 vizualizari

 

Mami, dar o surpriza placuta cand ne faci? :))))

 

INGREDIENTE

  • Chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • patrunjel verde
  • Umplutura:
  • 150 g crema de branza Almette
  • porumb
  • sare si piper
  • marar (optional)
  • Pentru finisaj:
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:

Chiftelute:

Cartoful se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se scurge de zeama.

Pieptul de pui se toaca apoi se amesteca cu cartofii, oul, usturoiul si ceapa tocate marunt, verdeata si condimentele.

Umplutura:

Crema de branza se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga boabele de porumb si se omogenizeaza. Daca va place se poate adauga si putin marar tocat marunt.

Cu mainile umede luam cate putina compozitie de chiftelute. Ii dam forma de bila, apoi o aplatizam. Punem in mijloc cate o lingurita de crema de branza, apoi adunam marginile formand o bocceluta. Tavalim prin pesmet din abundenta si ii dam din nou forma de bila, pe care o punem intr-o forma de briosa. Se pot pune si intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc calde.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute cu surprize 30065
retete culinare - Chiftelute cu surprize 30066
retete culinare - Chiftelute cu surprize 30067
retete culinare - Chiftelute cu surprize 30068

COMENTARII (15)

ANCA 1

04.05.2010, 11:21

ff tare ideea!

silvi0ara 1

04.05.2010, 12:18

Foarte buna ideea,dar ca si Ela,fara porumb.Minunate

ionela2682 1

07.05.2010, 17:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S