CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA

de Roda in Dulciuri, 17 Iun 2009 | 2901 vizualizari

 

Este sezonul acestui minunat si parfumat fruct-zmeura!

 

INGREDIENTE

  • 150g.capsuni,
  • 250g.faina,
  • 2 oua,
  • 10g.drojdie,
  • 150g.zahar,
  • 2 lamai,
  • 150g.lapte praf,
  • 200g.zmeura,
  • ulei;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA:

1.Intr-un vas, se amesteca faina, drojdia,laptele , ouale,50g.zahar,sucul si coaja rasa de la 1 lamaie.

2.Capsunile se spala ,se taie cubulete,lasand deoparte cateva capsuni pentru ornat ,si se amesteca cu compozitia de mai sus;se lasa sa stea 1 ora , la cald.

3.Se prepara sosul de zmeura:se pune 150g. zmeura in blender , se mixeaza bine si se pune la fiert impreuna cu 100g.zahar si sucul celelalte lamai.Se fierbe compozitia timp de 10 minute,apoi se adauga la acest sos restul de zmeura.

4.Se incalzeste intr-o tigaie cu peretii inalti uleiul si , cu o lingura se pun bilute din aluat la prajit.Se lasa sa se rumeneasca ,se aseaza pe un platou si se toarna deasupra sosul de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

24.06.2009, 14:29

Asa este Dragos, dar trebuie sa le prepari ca sa-ti dai seama cat sunt de gustoase.Nu ti-am raspuns prompt pentru ca am fost voiajata.bia azi am revenit acasa.Daca le prepari, fa-le si o poza si posteaz-o pe site.Mersi.

Panacris 1

19.06.2015, 12:11

Interesant!

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu silvoita