Chiftelute de cartofi

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 2 Feb 2013 | 9042 vizualizari

 

am gasit reteta in revista click pofta buna!au iesit super bune

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua fierte tari
  • patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • faina sau pesmet
  • 2 oua
  • sare,piper,busuioc si un praf de ghimbir
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja cu sare.Cand s-au fiert,se scurg,se curata cat sunt calzi si se dau pe razatoarea mare,impreuna cu ouale fierte.Se adauga usturoiul pisat,ceapa data pe razatoarea mica,patrunjelul tocat marunt,condimentele si un ou,se omogenizeaza si se lasa sa se odihneasca compozitia timp de 20 minute.

Intre timp se bate 1 ou intr-un castron,iar faina sau pesmetul se pun intr-o farfurie.Se ia cate o lingura din pasta formata si se formeaza chiftelute,se trece prin ou si prin faina si se pun la prajit.Se scot pe un prosop de hartie,se servesc putin mai reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (27)

roxana_simona 1

03.02.2013, 16:06

ce bune sunt

Bya Ralu 1

03.02.2013, 17:02

mersi gaby

Bya Ralu 1

03.02.2013, 17:03

ana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Palacinki cu cartofi