Chiftelute de cartofi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2013 | 8731 vizualizari

 

Reteta este luata din click pofta buna! Sunt foarte bune,sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 2 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 50 g susan
  • 200 g faina
  • sare,piper alb,ghimbir
  • Pentru prajit:
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Se spala bine cartofii, se fierb in apa, se curata de coaja si se paseaza.

Se adauga susanul, smantana, 2 oua si 200 g faina.

Se amesteca bine, se asezoneaza cu sare, ghimbir si piper alb dupa gust.

O sa iasa o pasta omogena. Se ia cu 1 lingura din compozitie se formeaza chiftele, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

TIPS-URI

1

Se pot pune in compozitie si verdeturi.

2

Se servesc cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Bya Ralu 1

03.09.2013, 13:47

bine oana sper sa iti placa,sa bagi si ceva verdeturi ca ies mai bune

Khristiana 1

01.07.2014, 11:18

Cred ca se pot face si la cuptor! Voi incerca!

Khristiana 1

01.07.2014, 11:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval