Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor

de Oana in Curcan, 12 Noi 2011 | 11006 vizualizari

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

12.11.2011, 20:30

bun bun

Rocsi 1

12.11.2011, 20:31

MotanLaOale 1

12.11.2011, 20:38

Brindusa 1

12.11.2011, 20:42

la cuptor si cu parmezan: exact cum le-as manca si eu. Retin ideea cu legumele inauntru. Presupun ca asa mananca aia micii legume

Bunica 1

12.11.2011, 20:47

Si eu am facut astazi tot chiftelute de curcan , dar le-am prajit, ca de .....am un fitos... nepotul

Lau 1

12.11.2011, 20:56

place

Oana 1

12.11.2011, 21:17

De obicei asa fac chiftelute, cu legume crude inautru, ele se inmoaie apoi la cuptor sau prajite si dau un gust mai...primavaratic Buni, stiu! saptamana trecuta le-am facut si eu, cand s-au vizitat baietii si a mancat Matei cred ca vreo 8 sau mai multe

Ina 1

12.11.2011, 21:21

deci astea nu-s pentru fitosi , pot sa iau si eu

Angelina_Elena 1

13.11.2011, 02:09

ce frumoase si rumene sunt...chiar imi era pofta de chiftele

mirela0911 1

13.11.2011, 19:35

delicioase, as manca si eu vreo 8

Oana 1

13.11.2011, 20:50

Dana_Retetegg 1

27.11.2011, 16:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut