Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoare cu ochiuri mari. Presaram peste ei putina sare si ii lasam vreo 15 minute; ii stoacem bine si ii punem intr-un castron. Adaugam verdeata, usturoiul pisat, sare, piper, delikat, branza si la final faina si amestecam bine sa se omogenizeze.
Punem ulei intr-o tigaie la incins si asezam cu o lingura gramajoare din compozitie pe care le aplatizam. Prajim pe ambele parti.
Sunt bune si calde si reci alaturi de o salata de rosii.
Pofta buna!
1
daca le doriti dulci, puteti renunta la telemea si verdetuir+ usturoi, adaugand ceva zahar si esenta de vanie si rom.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult