Chiftelute de dovlecei cu susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2013 | 7825 vizualizari

 

au iesit foarte bune in combinatia asta

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura de susan
  • sare/piper/ghimbir
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu susan:

Dovlecelul se curata de coaja si de seminte.

Se da pe razatoarea mare si se lasa putin deoparte.Cand si-a lasat zeama se stoarce bine si se pune in alt castron.

Se adauga oul,patrunjelul tocat marunt,faina si susanul si se amesteca bine.

Cu o lingura se pune aluat in tigaie in forma de chiftelute.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.

Eu am servit cu mujdei de usturoi cu marar.

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocuii patrunjelul cu marar.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute de dovlecei cu susan 246374
retete culinare - Chiftelute de dovlecei cu susan 246375
retete culinare - Chiftelute de dovlecei cu susan 246376
retete culinare - Chiftelute de dovlecei cu susan 246377
retete culinare - Chiftelute de dovlecei cu susan 246378

COMENTARII (44)

Bya Ralu 1

21.07.2013, 23:23

iri_iri 1

19.08.2013, 12:40

interesanta ideea cu susan

Bya Ralu 1

19.08.2013, 13:37

sunt tare bune iri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D