Chiftelute de dovlecel

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2011 | 3108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 2 oua
  • branza rasa (dupa gust)
  • 3 linguri de faina
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

-Se da dovlecelul prin razatoare, se sareaza si se lasa asa aprox. 15 minute, dupa care se stoarce bine de zeama

-Se amesteca compozitia cu branza rasa(eu am folosit aprox 200g), ouale si faina

-Se pune sare si piper dupa gust si se pun in tigaie cu o lingura si se prajesc pana prind o culoare aurie

 

COMENTARII (12)

jolygina

jolygina 1

22.09.2011, 18:49

place

mirela0911

mirela0911 1

22.09.2011, 20:21

iau cateva si plec

mamaieelena

mamaieelena 1

23.09.2011, 16:23

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!