Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză

de diaconta in Mancaruri de legume, 4 Iun 2012 | 2552 vizualizari

 

O combinaţie delicioasă şi foarte sănǎtoasă,cred eu.O ocazie bunǎ să folosesc Crema de brânză „Ceva fin cremos "„ de la Delaco.Să o folosesc şi să le mulţumesc pentru premiu.Chifteluţe coapte în cuptor,fără ulei,o gustărică foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc dovlecel
  • Un ou
  • O cutie brânza Ceva fin cremos cu gust de usturoi
  • O ceapa uscata
  • 3 linguri faina
  • Sare
  • Piper
  • Marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză:

Dovlecelul l-am dat pe razatoarea cu ochiuri mari.L-am sarat si l-am stors într-un prosop.Ceapa puteti s-o taiati foarte marunt,eu am razuit-o fin.

Am adaugat apoi restul ingredientelor si am format chiftelute pe care le-am asezat într-o tava în care am pus hartie de copt.

Daca este prea moale compozitia,mai adaugati faina.

Am pus tava in cuptorul preîncalzit. Am lasat cam 20 de minute, apoi le-am întors cu ajutorul unei palete si am lasat sa se prajeasca si pe partea cealalta.

Eu zic ca sunt bune atât calde cât si reci.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză 165496
retete culinare - Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză 165497
retete culinare - Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză 165498
retete culinare - Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză 165504
retete culinare - Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză 165505

COMENTARII (36)

Mihaela11_jo 1

05.06.2012, 22:16

Foarte apetisante

dorin 1

09.06.2012, 14:34

o nebunieeeeee de bune

diaconta 1

09.06.2012, 15:23

Dorin,cam nebunie DA

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D