Chiftelute de ghebe

de Rocsi in Mancaruri de post, 8 Dec 2010 | 14039 vizualizari

 

Niste chiftele de post gustoase si bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 castron plin cu ghebe fierte
  • 2 cartofi
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • 6-7 catei usturoi
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de ghebe:

Ghebele fierte si reci le dam prin masina de tocat carne.

cartofii,ii curatam ii spalam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

painea o inmuiem in putina apa si o dam pe masina de tocat.

ceapa o curatam ,o spalam si o dam tot pe masina de tocat.

usturoiul il curatam,il spalam si il pisam.

mararul si patrunjelul il spalam,indepartam cozile si le tocam marunte.

intr-un bol adaugam toate ingredientele de mai sus maruntite.

condimentam cu sare si piper.

adaugam si faina ca sa aiba cu ce se lega chiftelele.

intr-o tigaie punem ulei la incins.

cand s-a incins ,ne udam mainile cu apa si modelam chifetelele.

le punem la prajit pe ambele parti.

le scoatem pe multe servetele de bucatarie(pentru ca aceste chiftele trag cam mult ulei).

cand le terminam ,le transferam din farfuria in care le-am scos,in alta farfurie tot cu servetele.

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute de ghebe-0
Chiftelute de ghebe-1
Chiftelute de ghebe-2
Chiftelute de ghebe-3
Chiftelute de ghebe-4
Chiftelute de ghebe-5

COMENTARII (25)

Rocsi

Rocsi 1

10.12.2010, 19:00

nadina ce sa te mai strig k nu ma mai nimeresc deloc cu tine

multumesc sylvia

MIUTA

MIUTA 1

17.12.2010, 23:50

Vai ce bune sigur nu mai sunt

Rocsi

Rocsi 1

18.12.2010, 18:56

miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!