Chiftelute de naut

de yammy in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 4844 vizualizari

 

Inedite, gustoase ...

 

INGREDIENTE

  • 3 cani naut fiert
  • 5 oua
  • 1 cana faina
  •  jumate cana susan
  • 1 felie paine muiata
  • sare
  • 1 cana fulgi de ovaz muiati in apa fierbine
  • condimente pt chiftele
  • jumate de lingurita bicarbonat
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de naut:

-Nautul se lasa la muiat de seara pe dimineata. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare si vegeta
-se zdrobeste nautu cu furculita ca sa ramana bucatele mai mari
-toate ingredientele se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine
-se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute de naut 3062
retete culinare - Chiftelute de naut 3063
retete culinare - Chiftelute de naut 3064
retete culinare - Chiftelute de naut 3065

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D